sobota 26. května 2012

Skútry malé či velké a od profesionálů

Uvažujete o skútru? Chcete lehký dopravní prostředek do města nebo klidně i něco náročnějšího? Věnujte pozornost výběru, ne všechny skútry jsou těmi pravými.

Skútry v ověřených obchodech

Kvalitní a ověřené skútry můžete najít na www.motorky-ctyrkolky.com. Pracují zde profesionálové, kteří rozumí svému oboru a s výběrem rádi poradí.  Nabízí nejen skútry s mnoha designy o výkonech 50 ccm až více jak 250 ccm, ale také elektroskútry a veškeré potřebné vybavení a příslušenství. Na jednom místě zde seženete výkonný stroj podle vaší potřeby, ochranné vybavení, oblečení i příslušenství a doplňky pro skútry.

Nejsou skútry jako skútry

Co mají skútry společného je jejich stavba. Na první pohled připomíná motocykl, ale má menší kola a také chybí horní část rámu. Nejčastěji jsou skútry využívání pro kratší cesty například po městě. Takto velmi hojně a rádi využívají skútry Italové, kteří bez skútru nedají ani ránu.
Skútry se liší svým výkonem, který je v tomto případě podstatným ukazatelem pro to jaký skútr si vybrat. Záleží na tom zda-li chcete na skútru jezdit sami nebo ve dvou a na jakou vzdálenost bude skútr převážně využíván. Od tohoto by se mělo odvíjet téměř vše. Je totiž rozdíl mezi skútry s 50 ccm, které jedou maximálně zhruba 60 km/h nebo těmi výkonnějšími. Pokud chcete skútr používat každý den a pravidelně s ním někam dojíždět je lepší pořídit si výkonnější stroj. Je rychlejší a pohodlnější. To samé platí o počtu pasažérů. Skútry s nejnižším výkonem jsou vhodné opravdu jen na ty nejkratší a nejméně náročné trasy.

Skútry a příslušenství

Skútry si můžete podle svého i vylepšit. Nabízený tuning, náhradní díly i pneu mu dodají své. Zapomínat byste neměli ani na bezpečnost a to jak vaši tak skútru. I když na skútru netrhneme rychlostní rekordy, je potřeba mít přilbu. Na skútry zpravidla stačí otevřená přilba, která má odkrytou bradu. Mohou být s hledím či bez něj. Pokud jsou bez hledí, doporučuji koupit i kvalitní brýle. Přileb je velké množství a hravě tak můžete sladit design přilby se skútrem. Co se týče ochrany skútru, je možné si dokoupit zámky a alarmy. Pokud budete někde chtít skútr nechat bez dozoru, určitě se Vám toto příslušenství vyplatí. Dalším příslušenstvím pro skútry mohou být deky či přikrývky, chránící skútr před vlivy počasí. Kufry a boxy využijete v případě větších zavazadel.

Žádné komentáře:

Okomentovat